Om Lars' Køreskole

Nr. 1: Lars er 48 år og uddannet kørelærer Kat. B (bil) hos Dansk Kørelærerskole i Glostrup i 2000. Efter endt uddannelse havde Lars kun kørelærer jobbet, som fritidsbeskæftigelse, men i 2003 gik han fuldtid. Stor tålmodighed og altid sjov, med tendens til plat humor, det er Lars. Bilen han kører i er en Opel Astra.

Nr. 2: Thomas er 47 år og uddannet kørelærer Kat. B (bil) hos Stjerneqvist Kørelærerskole i København i 2010. Thomas er oprindeligt fra Schweiz, men flyttede til Danmark i 2000. Han bor i Slagelse og har 3 børn. Sort humor og med en kop kaffe i hånden, det er Thomas. Bilen han kører i er en Mercedes.

Nr. 3: Tony er vores førstehjælpsinstruktør. Han er uddannet sygeplejerske, og har været holdleder i Falck (brandvæsnet) i 10 år. Han har undervist i førstehjælp i mere end 25 år. Han er en super glad og humeristisk underviser med et smil på læben og altid en kvik bemærkning.

medlem af: